Voisiko kristillisdemokraatit saada toisen paikan vaalipiirin suosituimman poliitikon äänivyöryllä? ” Viikkosavo 22.2.2023

    ” Kuka ehdokkaista voisi nousta Essayahin imussa parlamenttiin? … Voisiko pitkäaikainen Kuopion kaupunginvaltuutettu, pastori ja lääkäri Björn Cederberg saada palkinnon pitkästä puolueensa palvelusta?”

    Millainen henkilö on hyvä poliitikko? ” Kuopion Kaupunkilehti 9.11.2019

    ”Hyvä poliitikko on asioihin perehtyvä, kokonaisuuksia hahmottava, näkemyksiänsä hyvin perusteleva, toisia kunnioittava, riittävällä ilmaisukyvyllä varustettu ja huumorintajiunen henkilö. Mielestäni hyvä poliitikko ei ensisijaisesti ajattele vain oman poliittisen ryhmänsä etuja” .

 

”Björn on rauhallinen, kuuntelee muita ja hyväksyy muiden mielipiteen ja kun jotakin sovitaan niin siinä myös pysyy.”

Hannu Kananen
Maatalousyrittäjä, Keskustan valtuustoryhmän pj

 

”Björnillä on edellä esitetyt omien näkemysteni mukaiset asiat hallinnassa ja hän on luonteeltaan vaatimusteni mukainen humaani ja yksittäistä ihmistä kuunteleva ja hänen parhaakseen toimiva henkilö. Kun tiedämme yksittäisoikeudellisen ja julkisoikeudellisen sektorin tehtävät ja käytettävissä olevat resurssit pystymme toimimaan mahdollisimman optimaalisella tavalla kansalaisten hyväksi. Björn on myös isänmaallinen ja hänen isänsä oli sotaveteraani. Björn ymmärtää sisäisen ja ulkonaisen turvallisuuden tärkeyden.”

Juhani Susineva
FT, Everstiluutnantti evp.

 

”Björn Cederberg on lääkäri ja teologi. Se on hieno yhdistelmä. Ihminen on kokonaisuus. Häntä on hoidettava fyysisesti ja henkisesti. Björn on järkevä. Asiat on hoidettava syvällisesti ajatellen. Björn tekee juuri niin. Asioihin on perehdyttävä ajatusta vaivaten ja syihin kaivautuen. Kaiken pohjalla on luja perusta, kristillinen usko, joka kantaa elämää. Laaja koulutus, monipuolinen yhteiskuntaelämän seuraaminen, päätöksentekoon osallistuminen ja avarakatseinen suhtautuminen ovat oivallinen yhdistelmä vaativiin tehtäviin suomalaisessa yhteiskunnassa.”

Esko Almgren
opetusneuvos

 

”Olen tuntenut Björn Cederbergin monta vuotta. Björnillä on laaja elämänkokemus työelämästä yhdessä pitkäaikaisen kunnallispoliittisen vaikuttamisen kanssa. Suosittelen häntä mitä lämpimimmin edelleen kaupunginvaltuutetun tehtävään.”

Peter Östman
Kansanedustaja
Varapuheenjohtaja, Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä

 

”Cederberg taas on rehti, ilmaisultaan selkeä ja asiakeskeinen.”

Ismo Vornanen
Toimittaja, ViikkoSavo

© 2024 Björn Cederberg, 73 - Sydämellä ja kokemuksella - Arvojen pohjalta